Service

Bij Winkel auto's staat service hoog in het vaandel

Vervangend vervoer

Tijdens het onderhoud aan uw voertuig toch mobiel? Bij ons wordt uw auto snel en vakkundig gerepareerd zodat u deze niet lang hoeft te missen. Mocht u niet zonder auto kunnen of duurt de reparatie langer als verwacht, dan kunt u gebruikmaken van onze huurauto service.

Graag horen wij bij het maken van de afspraak of u een huurauto wenst te gebruiken, zodat wij deze voor u vrij kunnen houden voor de dag dat uw auto ter reparatie staan aangeboden. U krijgt de auto mee met een volle tank en de auto dient ook weer teruggebracht te worden met een volle tank.

Kosten huur auto:   € 29,00 per dag incl. btw. exclusief de brandstof.

Haal en breng service

Bij ons bent u uw auto nooit langer kwijt dan nodig is. U kunt ervoor kiezen om bij ons onder het genot van een kopje koffie of thee op uw auto te wachten. Ook bieden wij haal- & breng service (in een straal van 10 km) aan.
Zo kunt u gewoon naar huis of aan het werk in de tijd dat wij aan uw auto werken. Wanneer de auto klaar is halen we u weer op.
Haal- en brengservice is mogelijk van maandag t/m zaterdag.


Autoambulance

Strand u met uw auto onverhoopt onderweg? Geen probleem, Winkel auto's staat voor u klaar met een autoambulance.
Een autoambulance, ook wel autotransporter genoemd, is een trailer waarop meerdere auto’s tegelijkertijd vervoerd kunnen worden. Dit voertuig wordt onder meer door hulpdiensten en verhuurbedrijven ingezet, maar de autoambulance kan ook door particulieren worden gebruikt. Bij pech onderweg, een aanrijding of een andere reden waarom een auto niet meer zelfstandig kan rijden, is een autoambulance een veilige en praktische oplossing om het voertuig op de plek van bestemming te krijgen.

Ook voor het vervoer van uw oldtimer naar een evenement of stalling bent u bij ons aan het goede adres. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak!